Uw perfecte
verblijf in Nederland

U en uw gezin kunnen genieten van een heerlijke glamping vakantie zonder dat u Nederland hoeft te verlaten! Kom naar De Glamping in Zeewolde voor je volgende staycation en vind een plek die voelt alsof je in een andere wereld bent!

Onze camping ligt midden in het bos, omgeven door weelderige vegetatie en serene zonsondergangen. Met tal van faciliteiten, spelletjes en activiteiten ter plaatse kunt u genieten van een geweldige vakantie zonder het terrein te verlaten.

Top Familie Vakantie Activiteiten

deglamping icon
Activiteiten ter plaatse zoals een zandwaterspeelplaats, schommel, trampoline en kampvuurplaats.
deglamping icon
Gemeenschappelijke wellnessvoorzieningen zoals zwembad, ligweide, sauna en jacuzzi.
deglamping icon
Voetbal (met doelen), volleybal (met net), badminton, jeu de boules, boogschieten, tafeltennis, SUP verhuur, en nog veel meer!

Wilt u zich
terugtrekken in de natuur?

Het wandelpad van Staatsbosbeheer is direct toegankelijk vanaf onze camping en leidt naar het Hulkesteinse bos. Ontdek de weelderige vegetatie, vele boomsoorten, plassen vol leven en de groeiende libellenpopulatie terwijl u frisse boslucht inademt tijdens uw natuurwandeling.

Als u door het bos bent, wordt u verwelkomd door het Laaksestrand en de prehistorische Laakse Slek (die onlangs nieuw leven is ingeblazen). Terwijl u gaat zitten en uitrust, kunt u zelfs even stilstaan bij de vele wezens die duizenden jaren voor u op deze oevers hebben rondgelopen. En net voordat de tijd helemaal verglijdt, wordt u teruggebracht naar het heden terwijl u uitkijkt over het panoramische uitzicht op de Gelderse kust.

Wat wordt bedoeld met
“Staycation”?

Een staycation is gewoon een vakantie in eigen land in plaats van een reis naar het buitenland. Het is zowel een zelfstandig naamwoord als een werkwoord en is een zogenaamde portmanteau van "verblijf" en "vakantie".

Wat onze gasten te zeggen hebben

Van familie-uitstapjes tot retraites voor stellen, bedrijfsevenementen en meer - we hebben in ons korte bestaan al een aantal fantastische mensen mogen ontvangen. Hier zijn enkele van de ervaringen gedeeld door onze vorige gasten:

 • Chris S
  Echt een heerlijke plek om even weg te zijn van de drukke wereld, maar toch dichtbij genoeg om snel naar mooie steden te gaan.
  Chris S
 • Jesse N
  Verrassend mooie plek, ik wist niet dat Flevoland zo mooi kon zijn! En je stapt ook nog eens zo De Eemhof binnen.
  Jesse N
 • Karin A
  Prachtige glamping ervaring! De tenten hebben alles wat je nodig hebt & het personeel is echt vriendelijk.
  Karin A