Boek uw luxe kampeervakantie
Bij ons vandaag!

Hulp nodig? Ons team is er om u te helpen!

Om uw luxe camping reservering te maken, scroll naar beneden en volg de aanwijzingen. Als u vragen heeft, bekijk dan onze FAQ's hieronder!

Maak een
Glamping Reservering:

+31(0)63 889 8897
info@deglamping.nl

Rassenbeekweg 26, 3896 MA
Zeewolde, Netherlands

KvK: 81701810
BTW: NL862187242B01

  Vaak
  Gestelde Vragen

  Zijn jullie huisdiervriendelijk?
  ○ Ja, u kunt uw hond meenemen als u bij De Glamping verblijft! Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voordat u een reservering maakt.
  Hoe kom ik met het openbaar vervoer bij De Glamping?
  Reis naar station Almere Centraal en neem bus 160 richting Zeewolde. Stap vervolgens uit bij de halte 'De Eemhof' (deze reis duurt ongeveer 20 minuten). Pendeldiensten van het busstation naar De Glamping zijn beschikbaar op aanvraag; bel de receptie om een ophaaltijd af te spreken.
  Waar kan ik vervoer huren voor op vakantie?
  Als u een auto wilt huren, kan dat op het vliegveld. Als u fietsen wilt huren, kunt u dat doen bij De Eemhof (op 15 minuten lopen van de camping).
  Waar parkeer ik mijn auto en hoe kom ik met mijn bagage bij de lodges?
  Er is een aangewezen parkeerplaats op de camping, gratis voor gasten. Bij aankomst ziet u de "P" borden met een pijl die u in de juiste richting wijst. Na het parkeren kunt u een gratis bolderkar krijgen om uw bagage naar de lodges te brengen. Voor de veiligheid van onze gasten verzoeken wij u om niet met uw auto het speelveld op te rijden.
  Kan ik mijn elektrische auto opladen?
  Ja, we hebben oplaad faciliteiten voor elektrische voertuigen beschikbaar voor gasten.
  Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt?
  De dichtstbijzijnde kleine supermarkt is in De Eemhof, op slechts 15 minuten lopen van de camping. Deze kleine supermarkt is ideaal voor de eerste levensbehoeften en vers brood in de ochtend! Grotere supermarkten (Jumbo, Albert Heijn, Lidl) vindt u in Nijkerk, op 15 minuten rijden. Deze supermarkt is uitstekend geschikt voor de grotere boodschappen.
  Krijg ik gratis toegang tot het vakantiepark 'Eemhof'?
  Ja! Als gast van De Glamping krijgt u gratis toegang tot het vakantiepark en komt u binnen via de daarvoor bestemde poort.
  Hoe krijg ik de korting op Aqua-Mundo Waterpark?
  Als De Glamping-gast krijg je 20% korting op de toegang tot Aqua Mundo Waterpark! Laat je De Glamping sleutel zien bij de receptie van de Eemhof, en je krijgt daar korting. Vooraf inschrijven is niet nodig, tenzij het hoogseizoen is.
  Waar is het dichtstbijzijnde strand?
  Het dichtstbijzijnde strand is het naturistenstrand, ongeveer 15-20 minuten lopen vanaf camping De Glamping. Als u geen naturist bent, raden wij u aan naar:
  • Bloemendaal, wat ongeveer een uur rijden is richting de Noordzee.
  • Als u uw hond meeneemt op vakantie, raden wij u aan naar het Parnassia strand te gaan, omdat dit huisdiervriendelijk is.
  • Als u geen voertuig bij u heeft, kunt u ongeveer 25 minuten lopen naar Textielstrand.
  Wat is de beste manier om naar Amsterdam te gaan?
  Wij raden u aan uw auto te parkeren bij het treinstation van Weesp en de trein te nemen naar het centrum van Amsterdam. Deze reis duurt ongeveer 20 minuten. U kunt ook naar het centrum rijden en uw auto daar parkeren. Parkeren in het centrum van Amsterdam kan echter vrij duur zijn, en het kan tijdrovend zijn om er te komen.
  Waarom zie ik soms mensen naakt lopen/fietsen buiten De Glamping in het bos?
  Naast De Glamping ligt Flevo Natuur, het grootste naturistenresort van Nederland, en het dichtstbijzijnde strand van onze camping is een naturistenstrand. Als naturisme een nieuw en spannend concept is dat u zou willen uitproberen, spreek dan met de receptie en wij kunnen u helpen.
  Zijn jullie onderdeel of eigendom van de Eemhof?
  Nee, dat zijn wij niet. De Glamping is een particulier bedrijf.
  Hoe boek ik wellness behandelingen?
  Als u wilt ontspannen met extra wellnessbehandelingen zoals yogalessen, massages en meer - neem dan contact op met de receptie en wij regelen graag behandelingen voor u!
  Hoe wordt de gemeenschappelijke jacuzzi onderhouden?
  De jacuzzi biedt plaats aan maximaal 12 personen. Ons personeel controleert dagelijks de waterkwaliteitswaarden en ververst het water indien nodig. Echter, indien er niet hygiënisch of met te grote zwemkleding gebruik wordt gemaakt van de hottub zal deze niet meer geschikt zijn voor gebruik. Wij vragen u dan ook met klem om alle hygiënevoorschriften te respecteren en met zo weinig mogelijk badkleding(in ieder geval geen badpakken en bermuda’s) de hottub te betreden.