Workshops, bedrijfsevenementen & Locatieverhuur

Bent u op zoek naar een locatie voor uw komende bedrijfsevenementen?

Werk samen met ons professionele team en geniet van een glamoureuze retraite in de natuur!

deglamping icon

Bedrijfsuitjes & sport selectieteams

Kom samen met uw teams in stijl en geniet van onze glamoureuze accommodaties & ontspannende wellnessfaciliteiten.
deglamping icon

Workshops, training & teambuilding

Wat is een betere manier om nieuwe dingen te leren & betere relaties op te bouwen dan spelen in de natuur?
deglamping icon

Reclame
Activiteiten

Op zoek naar een frisse & natuurlijke omgeving om marketingmateriaal vast te leggen? Onze locatie belichaamt die levensstijl!

We hebben een
breed scala van bedrijfsevenementen!

Reclame:
Reclame van Samsung

Twee dagen lang huurde het productiebedrijf van Samsung de glamping in om een online videocommercial op te nemen. Door de natuurlijke schoonheid van onze camping vast te leggen, de levensstijl waarvan onze gasten kunnen genieten als ze bij ons op de glamping verblijven en de sensationele producten van Samsung te laten zien, was de campagne inderdaad een groot succes!

Workshops & teambuilding:
Deloitte Bedrijfsuitje

We hadden de eer om het teambuildingsweekend van Deloitte te organiseren voor meer dan 60 medewerkers, inclusief het hoger management. De gasten namen deel aan speciaal ontworpen workshops en strategische activiteiten terwijl ze ook de tijd vonden om te ontspannen in de wellnessfaciliteiten, te genieten van een veganistische barbecue en een band op te bouwen bij een kampvuur. We kijken ernaar uit om het Deloitte-team opnieuw te verwelkomen!

Sportevenement:
VV Zaandam Voetbal

We hebben twee meisjes voetbalteams van VV Zaandam hun kampioenschap laten vieren bij DeGlamping. Van heerlijke maaltijden tot het showen van hun vaardigheden op ons grote speelveld, we hadden zoveel plezier als gastheer voor deze indrukwekkende sporters! Dank aan CINQ Holdings voor het sponsoren van dit evenement.

Teambuilding:
Dexter Energy

Het hardwerkende team van Dexter Energy koos De Glamping als locatie voor teambuilding. Gedurende een paar dagen waren de hoogtepunten voor de gasten onder andere SUP boarding, ontspannen in de wellness-ruimte en binding bij de kampvuurplaats. Weer of geen weer; het team van Dexter Energy bracht zeker de beste energie naar het teambuildingsweekend!

Wellness & Lifestyle Event:
De Paradijsvogels

Voor het tweede achtereenvolgende jaar hadden we het genoegen gastheer te zijn van het wellness-evenement De Paradijsvogels, dat een week duurde. Met meer dan 80 deelnemers plus 20 personeelsleden genoten de gasten van vele activiteiten zoals meditatie, yoga, tantra workshops en bevrijdende dans. We zijn blij dat de evenementen zo'n succes waren en we kijken ernaar uit om deze lieve gasten weer te ontvangen.