parallax background

Glamping
Accommodaties

Onze "Glamoureus Kamperen" accommodaties bieden u een uitgelezen kans om helemaal weg en midden in de natuur te zijn terwijl u toch de luxe en comfort ervaart die u gewend bent van thuis.

Glamoureus kamperen
In Nederland

Voor meer informatie over de soorten accommodaties die we op De Glamping aanbieden, klikt u op de categorieknoppen in de menubalk. U kunt ook naar beneden scrollen om de lijst met individuele accommodaties te zien.

Wij maken echt werk van de
"Glam" in Glamping

Je kunt er zeker van zijn dat al onze accommodaties en faciliteiten een comfortabel verblijf vol ontspannende activiteiten in de natuur garanderen en door de ruime opzet heb je nooit het gevoel op een vakantiepark te zitten. Toch geloven we dat een echt glamoureuze vakantie meer is dan materiële zaken. Naar onze mening komt de "glamour" in glamping dan ook van ervaringen, niet van materiele zaken. En juist die ervaringen willen wij alle gezinsleden bieden.

Je kunt bijkomen van de stress van het dagelijks leven door de nieuwe omgeving te verkennen, deelnemen aan een activiteit of contact te maken met mensen uit alle windstreken. Voor ons betekent echte glamour dat je opties hebt en de vrijheid om te kiezen hoe je je vakantie wilt beleven en we zien het als uitdaging om u de juiste opties te kunnen bieden.

Onze Voorzieningen

icon-1-sandpit

Zand-waterspeelplaats

icon-2-Volleyball

Volleybalnet & Badminton

icon-3-hammock

Hangmat

icon-4-table-tennis

Tafeltennis


icon-9-football

Voetbaldoel

icon-10-trampoline

Trampoline

icon-11-dartboard

Dartbord

icon-12-archery

Boogschieten

icon-5-fireplace

Kampvuurplaats

icon-6-pool

Zwembad

icon-7-SUP

SUP board verhuur

icon-8-shower

Buitendouches


icon-13-boules

Jeu de boules

icon-14-sunbed

Zonnebank

icon-15-jacuzi

Jacuzzi

icon-16-sauna

Sauna